Palveluja

Täältä löydät Rivieralla saatavia, pääasiassa suomenkielisiä palveluita. Jos haluat ilmoittaa tässä, katso tarkemmat tiedot kohdasta Ilmoitukset ja hinnat.

OPAS- JA MATKAPALVELUJA

VAKUUTUKSIA JÄSENALENNUSHINTAAN

Gan-vakuutusyhtiöketjun Gabinet LATY Antibesissa tarjoaa Rivieran Suomi-seuran jäsenille vakuutukset jäsenalennushintaan.

Toimistossa sinua palvelee suomeksi Nana Kippola.

Soita numeroon 04 93 65 85 85 ja valitse 5-English speaking service, niin Nana vastaa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen antibes@gan.fr

Suuren valtakunnallisen AXA-ketjun meklaritoimistoamme AXA Gabella et Chouard myöntää seuran jäsenille vakuutuksista -15% alennuksen.

Ystävällinen palvelu sujuu myös englanniksi.

Puh. +33 4 93 45 40 04

427 Avenue de Font Roubert, 06250 Mougins

KULJETUSPALVELUJA

Kansainväliset muutot- ja kuljetukset ekologisesti!

Olemme nuori, energinen ja hyvällä meiningillä varustettu ekologinen muutto- ja kuljetusfirma KunnonMuutto Oy.

Alkaen loppuvuodesta 2018 olemme hoitaneet niin pieniä kuljetuksia kuin suuria yritysmuuttojakin, mentaliteetin ollessa se että keikka kuin keikka, KunnonMuutto hoitaa! Jokaiseen haasteeseen vastaaminen johti nopeasti siihen, että Koti-Suomen rajojen sisällä toimiminen ei enää riittänytkään, vaan laajensimme toimintamme Suomi-neidon kupeista lahden toiselle puolen. Visioomme kuuluu tarjota ympäristöystävällisiä muutto- ja kuljetuspalveluita koko Euroopan alueella.
Yrityksemme arvot rakentuvat asiakastyytyväisyyden, reippauden ja ympäristöystävällisyyden jämerille pilareille. Sinä olet meille tärkeä!

Meidät saa kiinni:
europe(at)kunnonmuutto.fi
Puh. +358504675255
www.kunnonmuutto.fi/tarjouspyynto

Tarjoamme kaikille ilmoituksen nähneille -15% alennusta salasanalla: AURINKO!
Tarjous on voimassa kesäkuun 2020 loppuun asti!


Toimitusehtojamme voi tarkastella täältä.

ALENNUKSIA JÄSENILLE

TUOTTEITA POHJOISMAISTA

RAKENNUS- JA SISUSTUSPALVELUJA

Rivieran remontti- ja saunaspesialisti

BâtiAntibes on Rivieralla toimiva remonttiyritys. Teemme kaikkia kodin remontteja pintaremonteista suurempiin kokonaisuuksiin suomalaisella luotettavuudella ja ammattitaidolla.

Erikoisosaamistamme ovat mittatilaustyönä tehtävät puusepäntyöt, kuten saunat. Tarjoamme myös asioidenhoito- ja talonmiespalveluita Antibesin alueella.

Katso referenssit: www.batiantibes.com

Markus Annala p. +33 6 33 62 12 46, batiantibes(a)gmail.comOSAKKAAKSI LOMA-ASUNTOON

Haluatko osakkaaksi SCI yhtiöön Nizzassa, joka hallinnoi yhtä loma-asuntoa? Osakkailla on joustavat asunnon- käyttömahdollisuudet. Etsimme yhtä osakasta joukkoomme.

Jos kiinnostut niin laitatko vaikka spostia niin ollaan yhteydessä ja keskustellaan lisää.

juha.korhonen(at)laponie.info