Ilmoitukset ja hinnat

Kun haluat ilmoittaa seuran ilmoitustaululla, käytä ilmoituslomakettamme.

Tässä tarkemmat tiedot ilmoitustaulun osastoista:

Vuokralle tarjotaan

Tämä osasto on tarkoitettu Rivieran Suomi-seuran jäsenille ja heidän yrityksilleen. Ilmoituksen koko korkeintaan 15 riviä ja kesto korkeintaan 6 kk, jonka jälkeen ilmoitushinta on 100 euroa/6 kk. Jäsenten yrityksille ilmoitushinta on 200 euroa/vuosi, 125 euroa/6kk, muille 400 vuosi ja 250 €/6 kk.

Seura ei ole osallinen vuokrauksessa eikä vastaa ilmoitusten sisällöstä.

Vuokrata halutaan

Tämä ilmainen palvelu on kaikkien asunnonhakijoiden vapaassa käytössä, olivatpa he seuran jäseniä tai eivät. Ilmoituksen maksimipituus on 10 riviä ja kesto korkeintaan neljä kuukautta.

Asuntoja myydään

Kun haluat myydä asuntosi Rivieralla tai jos olet ammattimainen asunnonvälittäjä, laita ilmoituksesi tähän osastoon. Ilmoitushinta on seuran jäsenille 200 euroa/vuosi ja 125 euroa/6kk. Muille 400 euroa/vuosi ja 250 €/6 kk.

Ostetaan/myydään/vaihdetaan

Nämä pikkuilmoitukset ovat maksutonta jäsenpalvelua yksityiseltä yksityiselle. Muille ilmoittajille hinta on 50 euroa / ilmoitus. Täällä voi ilmoittaa melkein kaikkea muuta paitsi asuntoja. Ilmoituksen maksimipituus on 10 riviä ja kesto korkeintaan neljä kuukautta.

Lainata halutaan

Tämä maksuton ilmoituspalsta näkyy vain kirjautuneille jäsenille ja lainaus- tai avunpyynnöt seuran jäsenille voi jättää ilmoituslomakkeen kautta. Ilmoituksen maksimipituus on 10 riviä ja kesto korkeintaan neljä kuukautta.

Palveluja

Tämä osasto on ainoastaan yrityksille ja seuran sponsoreille. Ilmoituksen hinta jäsenille on 200 euroa/vuosi, muille 400 euroa/vuosi. Ilmoitus voi olla banneri tai teksti-ilmoitus logolla/kuvalla. Tekstin maksimipituus on 20 riviä.

UUTTA: Lyhyet rivi-ilmoitukset ilman kuvaa seuran jäsenille 20 euroa/vuosi.

Seuran verkkosivuilla vierailee keskimäärin 600 eri kävijää per päivä ja sivulatauksia on n. 1500.