Palveluja

Täältä löydät Rivieralla saatavia, pääasiassa suomenkielisiä palveluita. Jos haluat ilmoittaa tässä, katso tarkemmat tiedot kohdasta Ilmoitukset ja hinnat.

VAKUUTUKSIA JÄSENALENNUSHINTAAN

Gan-vakuutusyhtiöketjun Gabinet LATY Antibesissa tarjoaa Rivieran Suomi-seuran jäsenille vakuutukset jäsenalennushintaan.

Toimistossa sinua palvelee suomeksi Nana Kippola.

Soita numeroon 04 93 65 85 85 ja valitse 5-English speaking service, niin Nana vastaa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen antibes@gan.fr

Suuren valtakunnallisen AXA-ketjun Cannes/Le Cannet toimisto Driussi myöntää seuran jäsenille vakuutuksista -15% alennuksen.

Ystävällinen palvelu sujuu myös englanniksi.

P. 04 93 45 40 04, osoite 103, bd Carnot, 06110 Le Cannet

Mail: agence.driussi@axa.fr

http://www.assurances-cannes-le-cannet.fr/

PANKKIPALVELUJA

LAKIMIESPALVELUJA

Tarjoan lakimiespalveluja yhteistyössä paikallisen asianajotoimiston kanssa. Pitkällä ja laajalla kokemuksella sekä Ranskassa että Monacossa, avustan yleis-, liike- ja kiinteistöjuridiikassa ja myös perhe- ja veroasioissa.Kaikesta sovitaan etukäteen.

Yhteydenotot: Matias AHLGREN
e-mail: matias.ahlgren(at)brahin-avocats.com
Puh: +33 649 828 660 / +358 407 648 84

ALENNUKSIA JÄSENILLE

TUOTTEITA POHJOISMAISTA

RAKENNUS- JA SISUSTUSPALVELUJA

Sisustussuunnittelija & Feng Shui konsultti

Suomen kielellä palveleva Ozera Interiors tarjoaa yksilöllistä sisustussuunnittelua yksityisasiakkaille ja yrityksille Rivieralla.

Teemme jokaisen projektin asiakkaan toiveita ja budjettia kunnioittaen. Työskentelemme paikallisten remontti ammattilaisten kanssa ja sisustamme eurooppalaisten yhteistyö kumppaniemme upeilla tuotteilla.

Teemme myös Feng Shui konsultointia.

Oli projektisi pieni tai suuri, ota yhteyttä niin voimme keskustella kuinka voimme auttaa unelmiesi toteutuksessa.


Tiina Gallas +33 (0)6 1388 2559
gallas@ozerainteriors.com
www.ozerainteriors.com

Luberon - Mont Ventoux-alueella,

Rakennushankkeiden arviointi, uudisrakentaminen, korjaus, restaurointi, talotekniikkaa, luvat, töiden kilpailuttaminen, urakkasopimukset, valvonta jne.

Meitä on kaksi arkkitehtia, toinen ruotsia puhuva ranskalainen arkkitehti, toinen suomea, ruotsia ja ranskaa puhuva suomalainen arkkitehti (TKK). Molemmilla on vuosikymmenten
kokemusta korjaussuunnittelusta, projektien hallinnasta sekä rakennuttamisesta, toisella Ranskassa, toisella Suomessa. Tarjoamme ympärivuotista palvelua.

kj.hellman@welho.com, +358 400 407 068.

Rivieran remontti- ja saunaspesialisti

BâtiAntibes on Rivieralla toimiva remonttiyritys. Teemme kaikkia kodin remontteja pintaremonteista suurempiin kokonaisuuksiin suomalaisella luotettavuudella ja ammattitaidolla.

Erikoisosaamistamme ovat mittatilaustyönä tehtävät puusepäntyöt, kuten saunat. Tarjoamme myös asioidenhoito- ja talonmiespalveluita Antibesin alueella.

Katso referenssit: www.batiantibes.com

Markus Annala p. +33 6 33 62 12 46, batiantibes(a)gmail.comHOITOJA, AVUSTUSTA

(Ilmoitus jätetty 18.10.2017)

Eläkkeellä oleva erityisopettaja jolla myös hoitoalan koulutus etsii aupairn töitä. Olen aiemmin hoitanut lapsia sekä vanhuksia Suomessa ja ulkomailla. Toiminut kissojen, koirien ym. lemmikkien loma-ajan hoitajana. Minulla on ajokortti ja puhun myös ruotsia sekä englantia.

Yhteydentotot satutarkio@gmail.com P. +358400766650

Nyt Rivieran alueella saatavana ammattitaidolla - myös kotikäynteinä - mm. jalkahoidot, kasvohoidot, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset. LISÄKSI: kodinhoitoapua "vauvasta vaariin" sekä siivousapua sisä- että ulkotiloissa.

OTA YHTEYTTÄ! Reippaudella ja Luotettavuudella T. Tuija

Tuija.riviera@gmail.com Tél. +33(0)6.22.67.78.32

Ammattitutkinnot: kosmetologi -92 Parturi-kampaaja -99 Kodinhoitaja -91. Vahva kosmetiikka- ja hoitolatausta takana, toiminut vanhus/vammaishoitajana ja lastenhoitajana.

Suomalainen Mamie Au Pair Etsii Perhettä!

Olen juuri eläkkeelle jäämässä oleva reipas ja hyväkuntoinen Mummi. Puhun sujuvasti ruotsia ja englantia ja haluaisin oppia myös ranskaa. Vietän mielelläni aikaa lasten ja nuorten kanssa. Olen kova siivoamaan enkä usko, että ruokapöydästäni on kukaan koskaan nälkäisenä poistunut!

Ajokortti löytyy, peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja, mutta toiminut yli 30v myynnin ja markkinoinnin parissa. Jos oma perheesi tai jonkun tuttavasi perhe olisi luotettavaa ja mukavaa vara-Mummia vailla, minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: eira.tajanen@gmail.com

OSAKKAAKSI LOMA-ASUNTOON

Haluatko osakkaaksi SCI yhtiöön Nizzassa, joka hallinnoi yhtä loma-asuntoa? Osakkailla on joustavat asunnon- käyttömahdollisuudet. Etsimme yhtä osakasta joukkoomme.

Jos kiinnostut niin laitatko vaikka spostia niin ollaan yhteydessä ja keskustellaan lisää.

juha.korhonen(at)laponie.info

KÄÄNNÖKSIÄ, TULKKAUSTA

RANSKAN YKSITYISTUNTEJA SEKÄ TULKKAUSAPUA
Olen ranskan kielen maisteri ja kääntäjä ja asun Cannesissa. Annan ranskan yksityistunteja kotonani ja toimin tarvittaessa tulkkina arjen eri tilanteissa.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla marijkorhonen@kolumbus.fi
tai puhelimitse Mari Korhonen: 06 45 96 14 06

Kielenkääntäjä Arja Demange - D2A

Osoite: Domaine de Saint Vincent
83630 REGUSSE - FRANCE
tél. 33 (0)4 94 70 18 12
fax 33 (0)4 94 60 15 71
mobile 33 (0)6 03 25 99 33
email: Arjademange@aol.com