Palveluja

Täältä löydät Rivieralla saatavia, pääasiassa suomenkielisiä palveluita. Jos haluat ilmoittaa tässä, katso tarkemmat tiedot kohdasta Ilmoitukset ja hinnat.

VAKUUTUKSIA JÄSENALENNUSHINTAAN

Gan-vakuutusyhtiöketjun Gabinet LATY Antibesissa tarjoaa Rivieran Suomi-seuran jäsenille vakuutukset jäsenalennushintaan.

Toimistossa sinua palvelee suomeksi Nana Kippola.

Soita numeroon 04 93 65 85 85 ja valitse 5-English speaking service, niin Nana vastaa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen antibes@gan.fr

Suuren valtakunnallisen AXA-ketjun meklaritoimistoamme AXA Gabella et Chouard myöntää seuran jäsenille vakuutuksista -15% alennuksen.

Ystävällinen palvelu sujuu myös englanniksi.

Puh. +33 4 93 45 40 04

427 Avenue de Font Roubert, 06250 Mougins

PANKKIPALVELUJA

LAKIMIESPALVELUJA

Tarjoan lakimiespalveluja yhteistyössä paikallisen asianajotoimiston kanssa. Pitkällä ja laajalla kokemuksella sekä Ranskassa että Monacossa, avustan yleis-, liike- ja kiinteistöjuridiikassa ja myös perhe- ja veroasioissa.Kaikesta sovitaan etukäteen.

Yhteydenotot: Matias AHLGREN
e-mail: matias.ahlgren(at)brahin-avocats.com
Puh: +33 649 828 660 / +358 407 648 84

ALENNUKSIA JÄSENILLE

TUOTTEITA POHJOISMAISTA

RAKENNUS- JA SISUSTUSPALVELUJA

Luberon - Mont Ventoux-alueella,

Rakennushankkeiden arviointi, uudisrakentaminen, korjaus, restaurointi, talotekniikkaa, luvat, töiden kilpailuttaminen, urakkasopimukset, valvonta jne.

Meitä on kaksi arkkitehtia, toinen ruotsia puhuva ranskalainen arkkitehti, toinen suomea, ruotsia ja ranskaa puhuva suomalainen arkkitehti (TKK). Molemmilla on vuosikymmenten
kokemusta korjaussuunnittelusta, projektien hallinnasta sekä rakennuttamisesta, toisella Ranskassa, toisella Suomessa. Tarjoamme ympärivuotista palvelua.

kj.hellman@welho.com, +358 400 407 068.

Rivieran remontti- ja saunaspesialisti

BâtiAntibes on Rivieralla toimiva remonttiyritys. Teemme kaikkia kodin remontteja pintaremonteista suurempiin kokonaisuuksiin suomalaisella luotettavuudella ja ammattitaidolla.

Erikoisosaamistamme ovat mittatilaustyönä tehtävät puusepäntyöt, kuten saunat. Tarjoamme myös asioidenhoito- ja talonmiespalveluita Antibesin alueella.

Katso referenssit: www.batiantibes.com

Markus Annala p. +33 6 33 62 12 46, batiantibes(a)gmail.comOSAKKAAKSI LOMA-ASUNTOON

Haluatko osakkaaksi SCI yhtiöön Nizzassa, joka hallinnoi yhtä loma-asuntoa? Osakkailla on joustavat asunnon- käyttömahdollisuudet. Etsimme yhtä osakasta joukkoomme.

Jos kiinnostut niin laitatko vaikka spostia niin ollaan yhteydessä ja keskustellaan lisää.

juha.korhonen(at)laponie.info