Palveluja

Täältä löydät Rivieralla saatavia, pääasiassa suomenkielisiä palveluita. Jos haluat ilmoittaa tässä, katso tarkemmat tiedot kohdasta Ilmoitukset ja hinnat.

PALVELUJA TARVITAAN

(Ilmoitus jätetty 20.9.2017)

Olemme Nizzassa 3.-12.10 ja etsimme lastenvahtia 1,5 ja 4 vuotiaille lapsille joiksikin illoiksi. Maksaisimme 20e tunti. Asunto meillä on lähellä päärautatieasemaa. Yst.terv. Jussi Nikkilä ja Elena Leeve.

Yhteydentotot jussi.nikkila@me.com P.+358405634902 tai +358405313891

VAKUUTUKSIA JÄSENALENNUSHINTAAN

Suuren valtakunnallisen AXA-ketjun Cannes/Le Cannet toimisto Driussi myöntää seuran jäsenille vakuutuksista -15% alennuksen.

Ystävällinen palvelu sujuu myös englanniksi.

P. 04 93 45 40 04, osoite 103, bd Carnot, 06110 Le Cannet

Mail: agence.driussi@axa.fr

http://www.assurances-cannes-le-cannet.fr/

ERIKOISHINNAT SEURAN JÄSENILLE

TUOTTEITA POHJOISMAISTA

RAKENNUS- JA SISUSTUSPALVELUJA

Sisustus T&J Oy . www.sisustustj.fi

Tarjoan rakennuspalvelua Nizzan/ Cannesin alueella, saneeraus, uudiskohteet, saunat ym. vastaavat rakennustyöt.

Olen asunut/ työskennellyt Ranskassa 20 vuotta. Kielitaitoni on hyvä, tarvittaessa järjestän työmaalle paikalliset sähkö-putkimiehet.

Yht. Juha Feodoroff
www.spafinland.com
J.Feodoroff@luukku.com
Puh +33 6 67 27 91 93

Luberon - Mont Ventoux-alueella,

Rakennushankkeiden arviointi, uudisrakentaminen, korjaus, restaurointi, talotekniikkaa, luvat, töiden kilpailuttaminen, urakkasopimukset, valvonta jne.

Meitä on kaksi arkkitehtia, toinen ruotsia puhuva ranskalainen arkkitehti, toinen suomea, ruotsia ja ranskaa puhuva suomalainen arkkitehti (TKK). Molemmilla on vuosikymmenten
kokemusta korjaussuunnittelusta, projektien hallinnasta sekä rakennuttamisesta, toisella Ranskassa, toisella Suomessa. Tarjoamme ympärivuotista palvelua.

kj.hellman@welho.com, +358 400 407 068.

Rivieran remontti- ja saunaspesialisti

BâtiAntibes on Rivieralla toimiva remonttiyritys. Teemme kaikkia kodin remontteja pintaremonteista suurempiin kokonaisuuksiin suomalaisella luotettavuudella ja ammattitaidolla.

Erikoisosaamistamme ovat mittatilaustyönä tehtävät puusepäntyöt, kuten saunat. Tarjoamme myös asioidenhoito- ja talonmiespalveluita Antibesin alueella.

Katso referenssit: www.batiantibes.com

Markus Annala p. +33 6 33 62 12 46, batiantibes(a)gmail.comHOITOJA, AVUSTUSTA

Nyt Rivieran alueella saatavana ammattitaidolla - myös kotikäynteinä - mm. jalkahoidot, kasvohoidot, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset. LISÄKSI: kodinhoitoapua "vauvasta vaariin" sekä siivousapua sisä- että ulkotiloissa.

OTA YHTEYTTÄ! Reippaudella ja Luotettavuudella T. Tuija

Tuija.riviera@gmail.com Tél. +33(0)6.22.67.78.32

Ammattitutkinnot: kosmetologi -92 Parturi-kampaaja -99 Kodinhoitaja -91. Vahva kosmetiikka- ja hoitolatausta takana, toiminut vanhus/vammaishoitajana ja lastenhoitajana.

Suomalainen Mamie Au Pair Etsii Perhettä!

Olen juuri eläkkeelle jäämässä oleva reipas ja hyväkuntoinen Mummi. Puhun sujuvasti ruotsia ja englantia ja haluaisin oppia myös ranskaa. Vietän mielelläni aikaa lasten ja nuorten kanssa. Olen kova siivoamaan enkä usko, että ruokapöydästäni on kukaan koskaan nälkäisenä poistunut!

Ajokortti löytyy, peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja, mutta toiminut yli 30v myynnin ja markkinoinnin parissa. Jos oma perheesi tai jonkun tuttavasi perhe olisi luotettavaa ja mukavaa vara-Mummia vailla, minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: eira.tajanen@gmail.com

OSAKKAAKSI LOMA-ASUNTOON

Haluatko osakkaaksi SCI yhtiöön Nizzassa, joka hallinnoi yhtä loma-asuntoa? Osakkailla on joustavat asunnon- käyttömahdollisuudet. Etsimme yhtä osakasta joukkoomme.

Jos kiinnostut niin laitatko vaikka spostia niin ollaan yhteydessä ja keskustellaan lisää.

juha.korhonen@laponie.info

KÄÄNNÖKSIÄ, TULKKAUSTA

RANSKAN YKSITYISTUNTEJA SEKÄ TULKKAUSAPUA
Olen ranskan kielen maisteri ja kääntäjä ja asun Cannesissa. Annan ranskan yksityistunteja kotonani ja toimin tarvittaessa tulkkina arjen eri tilanteissa.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla marijkorhonen@kolumbus.fi
tai puhelimitse Mari Korhonen: 06 45 96 14 06

Kielenkääntäjä Arja Demange - D2A

Osoite: Domaine de Saint Vincent
83630 REGUSSE - FRANCE
tél. 33 (0)4 94 70 18 12
fax 33 (0)4 94 60 15 71
mobile 33 (0)6 03 25 99 33
email: Arjademange@aol.com