Palveluja

Täältä löydät Rivieralla saatavia, pääasiassa suomenkielisiä palveluita. Jos haluat ilmoittaa tässä, katso tarkemmat tiedot kohdasta Ilmoitukset ja hinnat.

VAKUUTUKSIA JÄSENALENNUSHINTAAN

Gan-vakuutusyhtiöketjun Gabinet LATY Antibesissa tarjoaa Rivieran Suomi-seuran jäsenille vakuutukset jäsenalennushintaan.

Toimistossa sinua palvelee suomeksi Nana Kippola.

Soita numeroon 04 93 65 85 85 ja valitse 5-English speaking service, niin Nana vastaa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen antibes@gan.fr

Suuren valtakunnallisen AXA-ketjun meklaritoimistoamme AXA Gabella et Chouard myöntää seuran jäsenille vakuutuksista -15% alennuksen.

Ystävällinen palvelu sujuu myös englanniksi.

Puh. +33 4 93 45 40 04

427 Avenue de Font Roubert, 06250 Mougins

LAKIMIESPALVELUJA

Tarjoan lakimiespalveluja yhteistyössä paikallisen asianajotoimiston kanssa. Pitkällä ja laajalla kokemuksella sekä Ranskassa että Monacossa, avustan yleis-, liike- ja kiinteistöjuridiikassa ja myös perhe- ja veroasioissa.Kaikesta sovitaan etukäteen.

Yhteydenotot: Matias AHLGREN
e-mail: matias.ahlgren(at)brahin-avocats.com
Puh: +33 649 828 660 / +358 407 648 84

ALENNUKSIA JÄSENILLE

TUOTTEITA POHJOISMAISTA

RAKENNUS- JA SISUSTUSPALVELUJA

Rivieran remontti- ja saunaspesialisti

BâtiAntibes on Rivieralla toimiva remonttiyritys. Teemme kaikkia kodin remontteja pintaremonteista suurempiin kokonaisuuksiin suomalaisella luotettavuudella ja ammattitaidolla.

Erikoisosaamistamme ovat mittatilaustyönä tehtävät puusepäntyöt, kuten saunat. Tarjoamme myös asioidenhoito- ja talonmiespalveluita Antibesin alueella.

Katso referenssit: www.batiantibes.com

Markus Annala p. +33 6 33 62 12 46, batiantibes(a)gmail.comOSAKKAAKSI LOMA-ASUNTOON

Haluatko osakkaaksi SCI yhtiöön Nizzassa, joka hallinnoi yhtä loma-asuntoa? Osakkailla on joustavat asunnon- käyttömahdollisuudet. Etsimme yhtä osakasta joukkoomme.

Jos kiinnostut niin laitatko vaikka spostia niin ollaan yhteydessä ja keskustellaan lisää.

juha.korhonen(at)laponie.info