Vuokrata halutaan

Tämä ilmoituspalsta on asunnonhakijoille. Tarkemmat tiedot ilmoittajille löytyvät kohdasta Ilmoitukset ja hinnat. Seura itse ei ole osallinen vuokrauksessa.

Tässä muutamien tyytyväisten ilmoittajien palaute meille:

"Hei, Tämä palstahan olikin oikea kultakaivos! Nyt on unelmien kesäasunto löytynyt, joten minun ilmoitukseni voi poistaa. Kiitos paljon ja hyvää alkavaa kesää!"

"Sain kivan yhteydenoton sivujenne kautta ja asunto on ensi kesäkuuksi nyt varattu. Aivan huippujuttu tämä teidän sivu!"

(Ilmoitus jätetty 7.7.2020)

Hei! Olemme rehti ja luotettava suomalainen perhe (lapsi 6kk ja pieni koira) ja meillä on mietinnässä viettää koronatilanteen salliessa ensi talvi (lokakuu 2020-maaliskuu 2021) Ranskan Rivieralla. Tämän vuoksi etsimme perheellemme soveltuvaa kalustettua asuntoa (1-2 mh) vuokralle Nizzasta tai sen lähistöltä. Mikäli sinulla on sopiva asunto tarjolla niin ota ystävällisesti yhteyttä, kuulemme mielellämme lisää!


Yhteystiedot: Anniina Kouki, puh. +358 40 529 5049, s.posti: anniina.kouki(at)gmail.com

(Ilmoitus jätetty 25.4.2020)

Hei! Olemme suomalais-ranskalainen perhe, ja muutamme Ranskaan syksyllä 2020. Etsin itselleni ja esikouluikäiselle tyttärelleni vuokra-asuntoa 2-3 kuukaudeksi Antibesista, jossa myös työhuoneeni sijaitsee (vanhakaupunki). Kyseessä on asettumisvaiheen asunto, jonne myös ranskalainen mieheni tulee viikonlopuiksi. Hän on töissä Aixin lähellä. Olen Suomessa korkeakoulutuksen saanut taidealan opettaja. Olemme rehti, luotettava ja rauhallinen pikkuperhe, jolle Antibes on myös entuudestaan tuttu kaupunki.


Yhteystiedot: Heidi Mikkola, puh. +358503673755, s.posti: heidi.mikkola(at)kansallisgalleria.fi