Rivieran Suomi-seura esittäytyy

Rivieran Suomi-seura on Rivieran alueella toimiva Antibesin kaupunkiin rekisteröity yhdistys. Jäseniä meillä on jo yli 800, vaikutuspiirissä on kuitenkin monin verroin suurempi määrä suomalaisia niin Rivieralla kuin Suomessa.

Jäsenten suuri enemmistö asuu Ranskassa Alpes-Maritimesin alueella, mutta mukana on väkeä myös muualta kuten Varin alueelta, Monacosta ja Italiankin puolelta. Monet jäsenistä ovat maininneet kotiseudukseen paikkakunnan Suomessa. Olemme tietenkin iloisia, että Riviera ja seuran toiminta kiinnostavat asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Tavoitteenamme on toimia Rivieran alueella asuvien suomalaisten yhdyssiteenä, jakaa käyttötietoa elämästä täällä ja järjestää jäsenillemme tilaisuuksia keskinäiseen kanssakäymiseen, harrastus- ja kulttuuritoimintaan. Tyypillisiä toimintamuotoja ovat säännölliset, vapaamuotoiset kahvila- ja ravintola-tapaamiset rannikon eri kaupungeissa, mahdollisuus yhteisiin harrastuksiin mm. golfin, patikkaretkien, petankin merkeissä. Seura järjestää aiheiltaan vaihtelevia teema- ja kulttuuritilaisuuksia sekä retkiä kiinnostaviin kaupunkeihin ja kohteisiin.


Panostamme voimakkaasti tiedotustoimintaan julkaisemalla 6-8 runsassisältöistä
jäsentiedotetta vuodessa. Kotisivujemme monipuolinen informaatiotarjonta pitää
kävijänsä ajan tasalla seuran tapahtumien suhteen. Laajaa perustietopakkaustamme kehitetään jatkuvasti yhä kattavammaksi avainnipuksi ranskalaisen arjen käytännön tilanteisiin. Jäsenille on myös oma Facebook-ryhmä, Rivieran Suomi-seura, jonka kautta tiedotamme seuran toiminnasta.

Jäsenyydestä on etuja, suurimpana ehkä käyttötiedon, kontaktien ja monenlaisen tekemisen ja harrastamisen helppo saatavuus.

Lämpimästi tervetuloa mukaan viihtymään, mutta myös vaikuttamaan! Tule mukaan tilaisuuksiin ja kerro mielipiteesi ja toiveesi toiminnan suhteen. Kuulemme mielellämme aloitteita ja uusia ideoita!

Tässä alla linkit suoraan jäsenhakemukseen ja yhteydenottoa varten.