Tapahtumakalenteri

-

Tiistai 14.7.2020

Ranskan kansallispäivä lounasravintola Salvessa14.7.2020 14:30 - Ravintola Salve, Hietalahdenranta 5C, Helsinki
Ranskan kansallispäivää vietetään perinteitä noudattaen Salve-ravintolassa Helsingin Hietalahdessa, osoite Hietalahdenranta 5C, ti 14.7. alkaen klo 14.30. Ravintolaan mahtuu yli 40 henkilöä, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Ilmoittautumiset viimeistään jo 1.7. Terttu Varheelle joko puh.+358 50 353 0072 tai sähköpostilla kimmo.varhee(at)netlife.fi

Mikäli olet ilmoittautunut etkä voikaan osallistua, peru tulosi, jotta vapautat paikkasi toiselle seuran jäsenelle.

Perjantai 7.8.2020

Elopetankki light Hämeenlinnassa7.8.2020 11:00 - Hämeenlinnan kaupunginpuisto

Seuralla on ilo järjestää perinteisen Elopetankin light-versio turvaväleineen kaikkineen. Uskomme ihmisten nyt koronan ollessa tauolla haluavan tavata toisiaan ja viettää aikaa yhdessä petankkia pelaten.

AIKA JA PAIKKA:
Perjantaina 7.8. kokoonnumme klo 11.00 alkaen Hämeenlinnan kaupunginpuistoon (Huom! paikka on muuttunut), nautimme virvoittavista juomista romanttisessa ympäristössä ja vaihdamme kuulumisia.

Kello 11.30 ryhdytään töihin. Pelien välisellä tauolla toimitaan kuten yllä. Pelien jälkeen nautitaan kevyt kenttälounas seurustelun ja virvokkeiden merkeissä. Koska kyseessä on turnauksen light -versio ja vältetään liiallista läheisyyttä, palkintoja ei tänä vuonna jaeta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sähköpostilla outi_vakiparta(at)hotmail.com tai puhelimella  +358503659614 perjantaihin 31.7. mennessä. Joukkueiden muodostamista varten ilmoita oletko Helsingistä (esim. Espoo ja Vantaa eivät toistaiseksi kuulu Helsinkiin) tai muualta maailmasta. Kerro myös haluaisitko kimppakyydin tai olisiko autossasi tilaa kyydittävälle.

TURNAUSMAKSU:
20 euroa (tasaraha, kiitos!). Sisältää eväspaketin, riittävän määrän virvokkeita sekä alueen vuokran. Koska pelialueella on tilava katos pöytineen ja penkkeineen, keskitytään sateen sattuessa seurusteluun ja tarjoiluun (tilaisuutta ei siis peruta).

AJO-OHJE:
Puisto sijaitsee Helsingin suunnasta tultaessa heti Linnan ja kasarmin jälkeen oikealla. Kun navigaattori kertoo, että on saavuttu osoitteeseen Tampereentie 100, käännytään oikealle Kaupunginpuiston ja Kesäteatterin opasteiden mukaan. Kun viehättävän näköalakierroksen jälkeen on tultu alemmalle parkkipaikalle, jatketaan vasemmalle nousevaa pikkutietä 100 metriä (jos lähdet oikeanpuoleista tietä, joudut ajamaan kierroksen uudelleen).  

Kuten yllä olevasta on toivottavasti selvinnyt, kyseessä ei ole ryppyotsainen turnaus. Kokoonnumme yhteen nauttiaksemme toistemme seurasta rauhoittavassa ympäristössä petankin ja piknikin merkeissä.

Ladataan akkuja yhdessä, mutta turvallisen kaukana toisistamme, kuten suomalaiskansallinen geeniperimämmekin edellyttää!

Lämpimästi tervetuloa!

Kahvila- ja ravintolatapaamiset

Petankki, golf, keilaus, jumppa ja jooga